De omgeving

Uitzonderlijk mooi

In Dedemsvaart woon je in een uitzonderlijk mooie en gastvrije omgeving. Ga je richting het noorden, waar de rivier de Reest de grens vormt tussen Overijssel en Drenthe, dan kom je in het Reestdal. Een beekdal dat wordt omschreven als mysterieus en zich kenmerkt door de afwisselende heide-, bos- en akkerlandschappen. Of je koerst naar het Vechtdal, ten zuiden van Dedemsvaart. Als natuurliefhebber kan je hier je hart ophalen.

Vierkant
Vierkant

De locatie

Heerlijk wonen

Dedemsvaart ontleent zijn naam aan de vaart, de voart, die jarenlang dienst deed als handelsweg voor turf en kalk. Baron van Dedem was opdrachtgever voor de vaart en daarmee grondlegger voor een dorp met regiofunctie. En dat is het nog steeds. In Dedemsvaart vind je alles wat nodig is voor comfortabel woongenot. Het aanbod aan winkels is breed en er zijn verschillende supermarktketens gevestigd.

De situatie

Hier wil je wonen

Zes appartementen, twee maisonnettes en één kantoor vormen met elkaar De 3Vaert. Op loop- en fietsafstand van alle voorzieningen van Dedemsvaart woon je in een gebouw met allure. Van buiten statig en met historische elementen, van binnen ingevuld naar zichtbaar hoge kwaliteit. Elk appartement of maisonnette heeft hier een privé parkeerplaats. Ook aan deze zijde is een ingang.

Alles wat nodig is

in de 3Vaert

Op de begane grond bevinden zich ook twee van de zes appartementen. De plafondhoogte op de begane grond van ruim drie meter geeft deze appartementen een zeer ruimtelijke uitstraling. Alle appartementen en maisonnettes hebben een buiten. De appartementen op de begane grond een tuin met dubbele deuren naar het terras. De overige appartementen en beide maisonnettes een ruim balkon met dubbele deuren.

Vierkant

Formulier

Meld je hier aan

Dit kan jouw thuis zijn. Op deze unieke plek worden zes prachtige appartementen en twee ruime maisonnettes gebouwd.